donderdag 16 februari 2017

Huisje boompje Baby!


Hallo allemaal!

Tijdens de voorbereiding van de demo ben ik heerlijk bezig geweest met de geweldig leuke babylijn van MD ontworpen door Eline Pellinkhof. 
En zoals jullie weten: I love pink hihihi!

Ook voor deze kaart heb ik gebruikt gemaakt van een kaartmodel wat ik een tijdje terug veel voorbij zag komen op de FB pagina van Dutch Doobadoo.
Ik vind het een geweldig leuk model, lekker ruim daar kan veel op!
Ik heb de volgende materialen gebruikt:
Papier: PB7050 Eline's babies pink en PB7051 Eline's sweet stars
Tekst: EC0165 Eline's words sweet baby
Afbeelding: AK0064 Eline's sweet little girls
Mallen: LR0357 vlinder, LR0449 rozet, CR1351 harten, CR1386 pillow box (bloemetjes)
Overig: PL4512 enemal dots pink
DDBD: Shape art mal 470.713.114

Allemaal namens mij en Britt bedankt voor alle lieve woorden en beterschapswensen.
Per dag gaat het gelukkig weer beter met haar.

Fijne avond nog!

Groetjes

Rimmie 

maandag 13 februari 2017

Verlagje van de Demo bij M&H hobbyshop


Hallo allemaal,

Gisteren had ik mijn allereerste demonstratie voor Marianne Design bij M&H hobbyshop in Heerlen! Natuurlijk wil ik jullie even vertellen dat het een geweldig leuke dag was. Zo leuk om mensen enthousiast te maken. Ik ging aan de slag met het rompertje om zo te laten zien wat je er allemaal mee kunt doen. Gelukkig had ik al wat voorwerk gedaan, zodat ik toch een aantal mensen blij heb kunnen maken met een rompertje!

Hieronder zie je dat een rompertje ook heel goed past op een pillow box, zo heb je meteen een leuk cadeautje of zelfs een cadeautje om aan je kraambezoek te geven.Ondertussen heb ik nog iets anders leuks ontdekt met het rompertje, maar daarover later meer!

De komende dagen hoop ik weer wat kaarten te plaatsen die ik had gemaakt voor de demo.

Fijne dag allemaal!

Groetjes

Rimmie

ps: bedankt voor alle lieve reactie's op mijn verhaal over ons Britt. Inmiddels weten we wat het was/is, opgezette klieren in de buik. Dit kan veel ongemak geven, lijkt vaak op een blinde darmontsteking, maar ze kunnen er niets aan doen. Het lichaam moet het zelf oplossen. Gelukkig zien we langzaamaan onze eigen Britt weer tevoorschijn komen.

maandag 6 februari 2017

Demo 12 februari bij M en H Hobbyshop


Hallo allemaal,

Vandaag geen kaartje. Graag wil ik jullie laten weten dat ik a.s. zondag 12 Februari tijdens de heropening van M & H Hobbyshop een demo mag geven met de Januari en Februari collectie van, hoe kan het ook anders:


Iedereen is welkom van 10:00 - 16:00 uur om de vernieuwde winkel te bewonderen en natuurlijk te genieten van de diverse demo's die er worden gegeven.

Nu ben ik natuurlijk druk met het maken van wat extra kaartjes, die ik na afloop natuurlijk ook met jullie zal delen. Het zal dus wat rustig zijn hier op mijn blog.

Wie weet zie ik jullie zondag!?!

Groetjes

Rimmie

vrijdag 3 februari 2017

40 jaar getrouwd!


Hallo allemaal,

Het is door omstandigheden weer even geleden dat ik een kaartje heb geplaatst.
Zelf ziek geweest en met onze tweede dochter zijn we een beetje aan het dokteren. Als het goed is krijgen we maandag de uitslag van de echo en weten we wat er aan de hand is met haar buik. Hopelijk kunnen ze haar iets geven waardoor ze snel van haar buikpijn verlost is die haar al sinds kerst zit te vervelen.

Maar goed, daar komen jullie niet voor, maar natuurlijk wel voor deze kaart.
Ik maakte hem een tijdje terug voor een oom en tante die 40 jaar waren getrouwd.
Het model heb ik afgekeken toen bij de sol van DDBD. Ik heb het model gewoon puur op het oog nagemaakt, dus of het precies hetzelfde is durf ik niet te zeggen.Zelf vind ik het een erg leuk model, wat jullie?


Ik heb de volgende materialen gebruikt:
Papier: PK9127 watercolors, PK9143 english roses
Tekst: 
Afbeelding: VK9552
Mallen: CR1248 cirkel stitch, CR1250 border stitch, CR1351 hearts, LR0398 rose, COL1392 Eline's bird, COL1398 banner xl, COL1418 numbers
Overig: Shape art mal 470.713.114

Fijne dag allemaal!

Groetjes

Rimmie

ps: ik heb verschillende vragen gekregen over de watervalkaart, daarvan ben ik nu een tutorial aan het maken. Als het meezit staat deze binnenkort op mijn blog.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...